ΠΡΟΦΙΛ

THE GHIBLI GROUP LTD.

Η GHIBLI GROUP LTD., είναι μια εμπορική επιχείρηση με κύριο αντικείμενο τη μόδα, που διοικείται από την οικογένεια Γεράκη, η οποία υπάρχει στο χώρο από το 1947.

O κύριος φορέας της επιχείρησης είναι ο Μιχάλης Γεράκης.

Έχοντας μια πολυετή εμπειρία στο χώρο του διεθνούς εμπορίου, η οικογένεια Γεράκη εξειδικεύεται στις πωλήσεις πολυτελών αξεσουάρ μόδας για γυναίκες και άντρες, με αποκλειστική αντιπροσωπία μεγάλων εταιριών.

Λόγο της ιστορίας τεσσάρων γενεών που έχει στο διεθνές εμπόριο η οικογένεια του, ο Μιχάλης Γεράκης έχει στα γονίδια του, της εμπορικές αξίες της αξιοπρέπειας και της διαύγειας των σχέσεων. Αυτές είναι οι αρχές με τις οποίες διοικεί με επιτυχία την εταιρεία και συνεργάζεται με τους προμηθευτές και τους πελάτες του.

Η τεράστια παράδοση που έχει η οικογένεια του στις διεθνής επιχειρήσεις τον οδήγησαν στην απόφαση του ονόματος GHIBLI για να «σφραγίσει» την αξία της εταιρίας. Το όνομα GHIBLI είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την χώρα στην οποία η οικογένεια Γεράκη δραστηριοποιήθηκε στο εμπόριο και δεν είναι άλλη από την Τρίπολη της Λιβύης.

O GHIBLI, είναι ένας ξηρός, ζεστός αέρας που έρχεται από την έρημο Σαχάρα.

Στο διάβα του «κουβαλάει» μια, σαν από πούδρα άμμο, που διαπερνάει τα πάντα. Όταν ο άνεμος αυτός πλησιάσει το «κεφαλόσκαλο» των πόλεων στις οποίες «ταξιδεύει», ο ουρανός αλλάζει χρώμα και παίρνει ένα χρώμα βαθύ-κίτρινο. Τη στιγμή εκείνη η διαχωριστική γραμμή του ορίζοντα, που χωρίζει τη Γή από τον ουρανό, είναι δυσδιάκριτη. Όταν ο άνεμος τελειώσει τον κύκλο του, μια λυτρωτική βροχή πέφτει και καθαρίζει την ατμόσφαιρα. Η δύναμη και η αντοχή του GHIBLI μας πείθει ότι θα μεταφέρει την ίδια «χρυσή» του δύναμη σε όλους εσάς.

Ο στόχος της εταιρίας GHIBLI είναι να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού όσον αφορά την αντοχή, την διαχρονικότητα και τη λεπτότητα που αναζητά ο πελάτης στα προϊόντα μας.

Η εταιρία GHIBLI GROUP LTD θα κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά όσο φυσάει και υπάρχει άνεμος.

Reacties zijn gesloten

Feedback

Ghibli Group Feedback

We appreciate any and all feedback about our site; praise, ideas, bug reports you name it!